Monday 28 July 2014

Denim by Agata

Denim and roses

          Top - River Island
Skirt - 2nd hand (similar here)
Heels - Redherring by Debenhams 
     Bag - A-wear
Necklace - H&M sale

As you probably noticed, we're wearing 2nd hand clothes quite often. I personally love
going to vintage and charity shops. I always feel an excitement after crossing the doors. It's not like on the highstreet, you never know what you are going to find.
 This skirt I found a while ago and I can't stop wearing it. It's very comfortable and you can match it with heels or flats for more casual look. Fabric is very soft which is another advantage. My serious fondness for clothes with pockets pushed me to buy this skirt and €7 tag was just a nice suprise.
Another bargain were my holographic heels, which I've got on 70% sale in Debenhams. I was looking for something similar for a long time, so I literally ran into checkout:)
Would you like to see  more post with our vintage finds?

Have a nice day.

***************************

Ako ste si uz mohli povsimnut, casto nosime second hand veci. Ja osobne milujem chodit do secondhandov a starozitnictiev. Vzdy citim to nadsenie ked len vkrocim do vnutra, lebo nikdy neviem na co natrafim (nie ako nakup v obycajnom obchode). Tuto suknu som si kupila pred nedavnom a neviem ju prestat nosit. Je velmi pohodlna a mozem ju kombinovat s lodickami, alebo s balerinkami pre viac neformalny look. Latka je velmi jemna, co je dalsia vyhoda. Moja zaluba pre oblecenie s vackami ma prinutila kupit si ju, a ze este k tomu stala iba 7e bolo super prekvapenie.
Dalsim ulovkom su moje holograficke sandale, ktore som si kupila v 70% vypredaji v Debenhams (shopping centrum v Dubline). Hladala som nieco podobne uz velmi dlho, takze ked som ich uvidela ihned som bezala k pokladni ;-)

Chceli by ste vidiet dalsie prispevky s nasimi second hand alebo starozitnymi vecami?

Prajem krasny den,

AGATA


No comments:

Post a Comment